Tjänster

Ett flertal kvalitativa städtjänster

Vi kan erbjuda flera kvalitativa städtjänster som ger ditt hem, konor eller affärslokal en ren och hygienisk atmosfär.

Hemstädning

Om du har svårt med livspusslet och inte får tiden att räcka till –vänd dig till oss. Våra duktiga städare tar med glädje hand om ditt hem. Tack vare RUT-avdraget är det dessutom mycket förmånligt att anlita en pålitlig städfirma som vår. Hör av dig till oss så kan vi underlätta din vardag!

 

Kontorsstädning

När vi städar ett kontor så tar vi fram ett anpassat program som passar just din arbetsplats. Vi utför alla typer av kontorsstädningar i många olika intervall. Allt från en gång i veckan till sju dagar i veckan, två gånger per dag. Vi kan dessutom tvätta och byta mattor och handdukar, fylla på med tvål och andra hygienartiklar, plastpåsar och annat nödvändigt.

Flyttstädning

Att flyttstäda tar mycket tid och kraft i anspråk. Om du låter oss ta hand om den så kommer vi att underlätta ditt liv under flyttiden. Vi flyttstädar åt både privatpersoner och företag.

Fönsterputsning

Vi putsar fönster åt både företagare och privatpersoner i Västerås och runt om i hela Mälardalen. Rena fönster piggar upp och vi lovar att vi kan leverera ett bra resultat.

Specialstäd

Vi kan även erbjuda kvalitativa specielstädningar för många olika lokaler och anläggningar. Industrier, vårdmiljöer och andra offentliga miljöer är några exempel på våra specialstädningar.

Golvvård

Företaget startade en gång i tiden som en golvspecialist, så golvvård kan vi utan och innan. Vi vet hur svårt det kan vara att rengöra ett obehandlat golv, där smutsen kan tränga ner i material. Anlita oss om du är i behov av en rejäl golvvård. Vi kan ta hand om alla former av golvmaterial.

Låt oss städa, så får du tid över till annat!