Städfirma

En pålitlig samarbetspartner

Vi siktar på att alltid vara en pålitlig samarbetspartner för alla våra kunder. Oavsett om du är en privatperson som behöver en kompetent hemstädning eller en företagare som vill ha en bra arbetsmiljö på kontoret så arbetar vi alltid med ditt bästa i fokus. Efter våra framgångsrika år i städbranschen så har vi erfarenheten som krävs för att skapa insikt om vad olika kunder kräver av ett städföretag. Vi är alltid lyhörda och vill alltid uppnå en god kommunikation med våra kunder.

Kvaliteten är alltid i fokus när vi  utför en städtjänst – oavsett om vi gör den åt en privatperson eller ett företag. För att nå ett så bra resultat som möjligt att satsar vi på totalkvalitet, något som innebär att vi satsar på att på att uppnå ständiga förbättringar av alla delar och processer i vår verksamhet. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov och förväntningar.

Detaljerad kvalitetspolicy

Här är kvalitetspolicyn som vi arbetar efter för att nå ett så bra resultat som möjligt när vi utför et städuppdrag i Västerås:

  • Kvalitetsarbetet utgår alltid från våra kunders behov.
  • Kvalitetsarbetet är alltid målinriktat
  • Det ska alltid sträva mot 0 fel och 100 procent nöjda kunder.
  • Kvalitetsarbetet är ständigt pågående och ska vara lika naturligt i verksamheten som vår dagliga produktion.
  • Samtliga våra medarbetare har ett eget kvalitetsansvar för sin respektive arbetsuppgift.
  • Vår företagskultur ska stimulera till ständiga förbättringar.

Letar du efter en kompetent städfirma i Västerås? Kontakta oss med hjälp av formuläret på sidan. Ange vilken tjänst som du är intresserad av så kan vi boka ett möte där vi kommer överens om hur tjänsten ska utformas.

Låt oss städa, så får du tid över till annat!